I dag kommer Tiia hjem!

I dag kommer Tiia hjem fra ferien sin i USA! Har ikke vært veldig flink til å blogge, men designet er ihvertfall ferdig. :-) Tror kanskje headeren og sidemeny-bildet vil bli byttet ut, men Tiia får si om det er noe annet hun ønsker! Så jeg vil bare takke for meg som gjesteblogger, og fortsett å lese bloggen til Tiia! ♥

Og til den som sa at han ↑ ikke var min - wrong answer. Han er min kjære ektemann! ♥ sådetså! 

- Gina, gjesteblogger.

Godt nyttår!

Godt nyttår alle sammen! ♥ 
Håper dagen blir kjempefin, og at 2013 blir et kjempefint år! Tiia kommer hjem den 08. Januar, så jeg skal være her litt til. Designet er også ferdig, så håper Tiia liker det. Men vi blogges!


Foto av meg, www.ginack.org.

- Gina, gjesteblogger.

Design under utvikling..

Da er starten på designet lagt inn! Har endel jeg må ordne på, men skal prøve å få det ferdig snart. :-) Hva syntes dere om designet så langt?- Gina, gjesteblogger.

GOD JUL!

God jul alle sammen!
Har vært en dårlig gjesteblogger, I know. Tiia tæner'n på cruise, og jeg fryser her i kalde Norge. MEN DET ER JUL, lykke. Håper alle leserne til Tiia får en kjempefin jul, og koser seg masse! ? 


Husker ikke helt når Tiia kommer hjem igjen (wupsii), men skal prøve å bli ferdig med designet hennes snart! GOD JUL!

Gjesteblogger!

Hallo alle sammen!
Jeg er da en av de to kule jentene som skal gjesteblogge for Tiia imens hun er i USA! Kan jo starte med å si litt om meg selv (noe jeg ikke er flink på), but here it comes:
Jeg heter Gina og er ei 15 år gammel jente fra Norge (u kidding?!). Prøver desperat å være morsom, skjønner du. Men jo, jeg er glad i å ta bilder, redigere i Photoshop, og er også glad i webdesign og å lage ting. Jeg er helt obsessed i the hunger games trilogien til Suzanne Collins, og er tribute for life. Har også en egen blogg dere kan finne: HER! Og her er da meg:

Og her er ektemannen min:


Så jaaaa! Skal være en kjempekul blogger, æresord. Bloggast, peepz!

- Gina

hits