Headere

Hei! Nå har jeg laget og jobbet med en del innbestilte headere, blant annet til Christina og Frida!Hva syns dere om headerne?

 

-Tiia! <3

Minner om ar jeg lager header!

Hei! Skulle bare minne om at jeg fortsatt lager gratis header til hvem som helst, men hvilket som helst tema! Selvfølgelig helt gratis, og her er noen jeg har laget!Jeg har laget enda flere, men de har jeg slettet!

-Tiia <3

Ny header!

Hei! Nå har jeg vært borte en stund, men det er fordi jeg har jobbet med en header! :) Jeg har overredigert den litt, men den ble jo ganske fin, syns jeg da vertfall :)

Hva syns dere da?

-Tiia ;)

Ny header igjen!

Hehei! Ja, da var det ny header igjen! Denne laget jeg fort, så jeg er nok ikke helt i hundre fornøyd med den, men jeg sr hva jeg gjør! :)

 

Så, hva syns dere?

-Tiia <3

Ferdiglagde headere!

Hei! 

Jeg postet jo senest igår at jeg skal lage headere til alle som vil ha, og nå har jeg laget til picturegirl99.blogg.no og issagr.blogg.no

 


 

Håper dere blir fornøyde, og til dere som ønsker en så er det bare å bestille! Når dere får headeren, lag gjerne et innlegg med linken til bloggen min, men det er jo frivillig!

 

-Tiia <3

Lyst på gratis header?

Hei! Jeg har fått veldig mye motivasjon til å lage headere, så jeg skal lage gratis til alle som har lyst på! dere kan sende meg bilder til tiiamaria@live.no, eller jeg kan velge bilder fra bloggen deres, men da må dere komentere innlegget og legge med bloggadressen deres! :) Gjør det gjerne uansett, slik at jeg får litt intrykk av deg, navnet ditt og bloggadresse, hvordan farger designet ditt ha etc...

 

Her er noen headere jeg har laget

Denne laget jeg til meg selv, i dag! :)

 

Så kom igjen, bestill! 

Tiia <3

Akkurat nå er jeg bortreist i USA, og har Gina som gjesteblogger.

Design av Gina.
hits