Living in a winter wonderland

Hei! I dag sluttet vi gymen tidlig, så vi fikk gå en hel time før! Derfor rakk jeg og ut rett etter skolen og ta bilder før dagslyset forsvant! Jo, det er sikkert noen som lurer, og ja, imorgen natt resier jeg til usa. Jeg har fikset slik at to av venninene mine skal gjesteblogge, de heter Gina og Jenny, og har begge personlige blogger også, i tillegg jobber gina med design til meg!

 

-Tiia <3

 

 

Woah!

Ja, da var danseforestillingen ferdig og jeg er veldig fornøyd! I år hadde vi historien "rockeulven" og jeg har egentlig ikke helt fått med meg hva den handler om i og med at jeg bare danser et av ca 17 nummere. Jeg har dessverre ingen bilder, men jeg kan legge uten de siste mobilbildene mine :))

Hva syns dere? Kjenner du noen som danset i dag?

- Tiia

Skolen!

Hei! Nå er jeg på skolen... Haha! Jeg koser meg jo bare siden det er storefri, så jeg la inn et innlegg nu!

Så snakkes vi! Hadde <3

Julefølelse!

Heii! <3

Det er virkelig kaldt ute nå... kom nettopp hjem fra skolen, og nå skal jeg lage meg litt mat!Etterpå kommer det video... så vi snakkes! :o)

 

-Tiia <3

Klar for natta

Hei!
Nå har snøen kommet til Sørlandet, og har endelig lagt seg! I dag var det minusgrader og kjempekaldt!

Joda, imorgen blir det norsk tentamen, og jeg grugleder meg egentlig :) så det blir deilig å bare gå i joggedressen og skrive tekst hele dagen :)

Så nå er jeg så trøtt at sengen står klar for å legge meg

Så må jeg ha med noen av mobilbildene fra den siste tiden da :)

Hva skjer med dere da? Har dere tentamen nå?

Tiia

Prøver og lekser overstått!

Hei! Nå kom jeg hjem fra skolen for en halv time, så jeg har spist og nå skal jeg slappe av. I dag hadde vi prøve i geografi, men jeg syns jeg klarte meg bra! Etter skolen fikk jeg stine med meg i byen, for jeg måtte kjøpe noe greier jeg skulle ha til denseforestillingen! :)

Hva skal dere i kveld?

 

-Tiia! <3

Syk

Hei
De siste dagene har vært kvalm, hatt magesjau ogveldig vondt i hodet! Så jeg blogget ikke igår, men i dag går det oppover :-) Jo, legger bare med noenbulder jeg tok med ipaden, for jeg orker egentlig ikke mere enn webcam bilder i dag

Så jeg slapper egentlig av, så tror jeg at jeg prøver skolen imorgen :-)

Hva gjør dere i dag?
-Tiia

Glad i helgen

Hei! Nå er det lørdag og det er så digg! Jeg sto opp tidlig i dag, så gikk jeg og mamma en tur :) Så litt senere på dagen dro vi til byen for å handle julegaver og sånn. Nå har det nettopp vært middag, og jeg koser meg med dance academy og skal nyte resten av lørdagskvelden!

 

Hva skal dere i kveld? <3

-Tiia :)

Borte? Nei, bare lat

Hei! Nå har jeg faktisk ikke blogget siden mandag, men denne uken har vært veldig hektisk.,, har hatt prøver og igår var jeg syk hele kvelden og ettermiddagen

Bare noen mobilbilder fra de siste dagene...

Skal skjerpe meg og komme bedre tilbake :) nå skal jeg legge meg... Hihi

Tiia

Sleepover

Hei! I natt sov Anniken, Sigrunn og Christina hos meg, så vi la oss sent osv og koset oss masse!!Så jaa, ble ingen bilder av meg da :p Jaja :)

Nå skal jeg slappe av, skype med noen folk og etterpå er det Alt For Norge finale! :)

Hva skal dere i kveld?

Salat

Hei! Kom hjem nå for ikke så lenge siden, så laget jeg meg salat og skal sitte og slappe av :) Etterpå skal jeg på musikken og etter musikken skal jegog mamma på amfi fordi det er langåpent med masse tilbud i dag! :) Så jeg skal få meg bergans dunjakke, siden det er så kaldt nå!Hva skal dere i dag? <3

 

-Tiia <3

Hos Stine!

Hei! Blogger fra mobilen nå fordi jeg nemlig er hos Stine! Vi skal på Halloween fest senere og før det kommer Linn, så vi skal stelle oss sammen og sånt :)

Hva skal dere i dag siden det er Halloween? :) skal dere gå knask eller knep, på fest eller bare være hjemme? :)
Tar forresten med kameraet!

- Tiia

Herlig uke!

Hei! Starten på denne uken har vært super, vi har nemlig prosjektuke! Der kunne vi velge mellom 6 ting vi skulle jobbe med, og jeg kom i kunst og håndtverk gruppa som var andre valget mitt, men det var gøy! Det beste er jo at vi slutter kvart over ett hver dag, og har ingen lekser! Det er jo så herlig!
Nå mååå jeg rydde...

Hva skal dere i kveld? <3

-Tiia <3

Følelsen av lørdag

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra veldig koselig overnatting hos Sigrunn, så nå har jeg ryddet, slappet av og tatt bilder til dette innlegget. Gadd ikke å gå ut, selvom bildene blir mye finere da.Men skal få tatt noen imorgen før jeg drar på mesterskap! :)

I kveld skal vi ha besøk, så lillesøsteren til hunden min molly og familien hennes kommer! Blir koselig det!Lørdagskoseeen <3

Så nå kommer gjestene om ca en time, så vi snakkes i kveld eller imorgen tidlig! :) BTW så er må gjøre videoen rett rundt hjørnet, den er spillt inn og redigert men jeg skal bare ta meg tid til å laste den opp!

 

Minner forresten om at du kan bestille gratid header fra meg >>HER<<

 

Hva skal dere i kveld? :)

Tiia <3

 

 

Låst meg ute ...

Hei! Nå tenkte jeg og gå inn i huset og nyte fredags følelsen, men så klart hadde jeg glemt nøkler.. Jaja, flinkepia

Mamma og pappa er ikke hjemme før om litt over en time så her er jeg og venter!

Jaja, hva skal dere i dag?

En helt normal dag!

Hei! I dag ble det sen blogging, men det skal vel ikke skade? Jo, I dag har jeg vært på skolen og gjort det vanlige, så etter skolen gikk jeg på dansinga, så etter jeg var feridg der ble jeg hentet av mamma. Da tok jeg meg en dusj, spiste middag og gjorde lekser. Nå har jeg slappet av og bakt kanelsnurrer! Så nå skal jeg kose meg med det og Bunheads!

Hva skal dere resten av kvelden? <3

 

-Tiia! <3

 

 

Good Morning!

heihei! 

Nå sto jeg opp etter en herlig natt i egen seng igjen. Vi kom hjem igår, så i dag skal jeg rydde rommet og slikt!


Jeg og Christina skal spille inn må gjøre videoen snart, så... send inn forslag! Dere kan sende inn i dette komentarfeltet :))

 

-Tiia <3

 

Følg meg på instagram!

@tiiamariaaars

Vil du følge meg? <3

Tiia

In the car...

Hei!
Nå sitter jeg i bilen på vei til Oslo, der skal jeg å mamma sove på hotell og i morgen skal jeg endelig møte Miriam ! :) gleder meg veldig til det!

Har ikke med pcen min, men mobilbligging skal vel gå fint ;)

Blogger når vi kommer til hotellet ^_^

Tiia<3

Hjemme!

Hei! Nå er jeg kommet hjem etter lang skoledag og jobb.... nå skal vi dra igjen hvert øyblikk fordi kjære kusina har bursdag! Så vi skal innom med en gave og sånt. Jeg har ikke tatt noen bilder nå, men skal snart få ta en høst fhotoshoot med Molly! Pelsen hennes passer jo perfekt til høstfargene, så gleder meg til å eksprementere litt med redigeringen også!

//arkivbilde igjen....//

-Tiia <3

Koser mej

Hei! Nå har vi vært her noen timer, og vi skal sove her, siden det er et stykke å kjøre hjem.... Vi har spist krabbe, og jeg har fått bade i bassenget dems, og nå bare slapper jeg av her....

 


Trynet...

 

Jaja, koser meg veldig her! Blogger imorgen når jeg kommer hjem! :)

 

-Tiia

Til Kristiansand!

Hei! Først vil jeg bare si at jeg er kjempe glad! I går hadde jeg 33 lesere! Det er mye for meg siden jeg er ny, og det er en god start!

Nå sitter jeg i bilen på vei til Kristiansand. Vi skal besøke noen venner av oss, og jg har med kamera og pc så jeg skal Blogg i kveld :)

Hva skal dere i kveld? Tiia! <3

Spørsmålsrunde? Eller lignende....

Hei! Tenkte at siden jeg er helt ny med bloggen at jeg kanskje kunne ha noe som spørsmålsrunde, eller romvideo, må gjøre video, hårvideo, tag video etc....? Jeg syns dette hadde vært kjempegøy! Jeg har ikke statistikk på høyere enn 10 til 15 lesere om dagen, men jeg er jo helt ny!! 

 

Så for denne gangen kjører jeg spørsmålsrunde, og jeg svarer i neste uke en gang! Får nok ikke inn så mange, men dette er jo for at dere lesere skal bli bedre kjent med meg, og kanskje for at jeg kan få litt flere lesere?

Spør også hvis du kjenner meg! Jeg blir bare glad!! :D 

Nå skal jeg bort til Christina for å ha kosekveld med hun og moren, så det gleder jeg meg til! 

 

Spør i komentarfeltet!

-Tiia

Christina sin bursdag i bilder

Hei! Fikk ikke blogget igår, men det går jo fint <3 Jeg skal vise dere noen bilder fra overnattingsbursdagen til christina jeg var i fra fredag til lørdag :) Det var bare jeg og Hanna som ble invitert siden vi er de beste vennene til christina. Alle bildene er tatt med canon eos 450D

 

 
Jajaja <3 Det var veldig hyggelig i bursdagen, så christina ble 12 år <3 

Nå skal jeg bare slappe av, og imorgen skal jeg en tur til Roselyn! Da blir det masse bilder <3

 

-Tiia

Chiller

Hei! Nå blogger jeg fra mobilen, så kan hende det blir noen skrivefeil,,, men uansett, nå slapper jeg av Max med filmen "the notebook" mens Andrea er og trener. Her er litt bilder ;)

Outfit; bukse fra Cubus // singlet fra Bik bok // cardigan fra Bik bok // mobildeksel fra glitter//

Hva skal dere i dag?

Hos Andrea

Heihei!

Igår tok jeg toget for å besøke min kjære søster i stavanger! Igår var vi og bowlet, så film og bare slappet av. Ferie er deilig!

I dag har jeg og Andrea jogget en tur og så dro vi en tur til Amfi Madla, der jeg handlet en cardigan og høytlivsbuke, skal vise på bilde eller video imorgen eller i kveld :)

 

Overredigert, vet det 

 

Hva gjør dere i høstferien?

Akkurat nå er jeg bortreist i USA, og har Gina som gjesteblogger.

Design av Gina.
hits