Hos Stine!

Hei! Blogger fra mobilen nå fordi jeg nemlig er hos Stine! Vi skal på Halloween fest senere og før det kommer Linn, så vi skal stelle oss sammen og sånt :)

Hva skal dere i dag siden det er Halloween? :) skal dere gå knask eller knep, på fest eller bare være hjemme? :)
Tar forresten med kameraet!

- Tiia

Fem produkter jeg er fornøyd med

Hei! Jeg laget videoblogg, og som sagt i videoen så drar jeg på dansing nå, så blogges vi senere!

 

Hva skal dere i dag? :)

 

-Tiia <3

Ny header igjen!

Hehei! Ja, da var det ny header igjen! Denne laget jeg fort, så jeg er nok ikke helt i hundre fornøyd med den, men jeg sr hva jeg gjør! :)

 

Så, hva syns dere?

-Tiia <3

Herlig uke!

Hei! Starten på denne uken har vært super, vi har nemlig prosjektuke! Der kunne vi velge mellom 6 ting vi skulle jobbe med, og jeg kom i kunst og håndtverk gruppa som var andre valget mitt, men det var gøy! Det beste er jo at vi slutter kvart over ett hver dag, og har ingen lekser! Det er jo så herlig!
Nå mååå jeg rydde...

Hva skal dere i kveld? <3

-Tiia <3

Må gjøre video 2012!

Hei! Nå er den etterlengtede må gjøre videoen her! :) Jeg er ikke så flink til å redigere filmer, men jeg blir bedre for hver gang! :)

 

 

Hva syntest dere? Var den morsom?

 

Tiia og Christina <3

Følelsen av lørdag

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra veldig koselig overnatting hos Sigrunn, så nå har jeg ryddet, slappet av og tatt bilder til dette innlegget. Gadd ikke å gå ut, selvom bildene blir mye finere da.Men skal få tatt noen imorgen før jeg drar på mesterskap! :)

I kveld skal vi ha besøk, så lillesøsteren til hunden min molly og familien hennes kommer! Blir koselig det!Lørdagskoseeen <3

Så nå kommer gjestene om ca en time, så vi snakkes i kveld eller imorgen tidlig! :) BTW så er må gjøre videoen rett rundt hjørnet, den er spillt inn og redigert men jeg skal bare ta meg tid til å laste den opp!

 

Minner forresten om at du kan bestille gratid header fra meg >>HER<<

 

Hva skal dere i kveld? :)

Tiia <3

 

 

Sleepover

Hei! I natt har jeg sovet hos Sigrunn med Torill, Jakob og Stian :)

Nå har gutta dratt, så vi ser på Twilight! :) blogger fra mobilen så det kommer orgentlig innlegg etterpå

Tiia <3

Låst meg ute ...

Hei! Nå tenkte jeg og gå inn i huset og nyte fredags følelsen, men så klart hadde jeg glemt nøkler.. Jaja, flinkepia

Mamma og pappa er ikke hjemme før om litt over en time så her er jeg og venter!

Jaja, hva skal dere i dag?

Siste sjanse....

Hei! 

Imorgen spiller jeg og christina inn må gjøre videoen, så dette er da siste sjanse til å sende inn forslag!

Vi skal prøve å få gjort alle forslagene!


 Så send inn send inn send inn!!

-Tiia og Christina <3

En helt normal dag!

Hei! I dag ble det sen blogging, men det skal vel ikke skade? Jo, I dag har jeg vært på skolen og gjort det vanlige, så etter skolen gikk jeg på dansinga, så etter jeg var feridg der ble jeg hentet av mamma. Da tok jeg meg en dusj, spiste middag og gjorde lekser. Nå har jeg slappet av og bakt kanelsnurrer! Så nå skal jeg kose meg med det og Bunheads!

Hva skal dere resten av kvelden? <3

 

-Tiia! <3

 

 

Ferdiglagde headere!

Hei! 

Jeg postet jo senest igår at jeg skal lage headere til alle som vil ha, og nå har jeg laget til picturegirl99.blogg.no og issagr.blogg.no

 


 

Håper dere blir fornøyde, og til dere som ønsker en så er det bare å bestille! Når dere får headeren, lag gjerne et innlegg med linken til bloggen min, men det er jo frivillig!

 

-Tiia <3

Lyst på gratis header?

Hei! Jeg har fått veldig mye motivasjon til å lage headere, så jeg skal lage gratis til alle som har lyst på! dere kan sende meg bilder til tiiamaria@live.no, eller jeg kan velge bilder fra bloggen deres, men da må dere komentere innlegget og legge med bloggadressen deres! :) Gjør det gjerne uansett, slik at jeg får litt intrykk av deg, navnet ditt og bloggadresse, hvordan farger designet ditt ha etc...

 

Her er noen headere jeg har laget

Denne laget jeg til meg selv, i dag! :)

 

Så kom igjen, bestill! 

Tiia <3

Good Morning!

heihei! 

Nå sto jeg opp etter en herlig natt i egen seng igjen. Vi kom hjem igår, så i dag skal jeg rydde rommet og slikt!


Jeg og Christina skal spille inn må gjøre videoen snart, så... send inn forslag! Dere kan sende inn i dette komentarfeltet :))

 

-Tiia <3

 

Hotellet

Hei! Mamma dro inn til sentrum for noen timer siden for hun skulle på møte, men jeg blir her på hotellet litt til og slapper av :)

Etterpå tar jeg trikken til byen for å møte Miriam ;)

Tiia :)

Følg meg på instagram!

@tiiamariaaars

Vil du følge meg? <3

Tiia

In the car...

Hei!
Nå sitter jeg i bilen på vei til Oslo, der skal jeg å mamma sove på hotell og i morgen skal jeg endelig møte Miriam ! :) gleder meg veldig til det!

Har ikke med pcen min, men mobilbligging skal vel gå fint ;)

Blogger når vi kommer til hotellet ^_^

Tiia<3

Fritids - Video!

Hei! på Fredag når jeg sine og christina ville lage bloggvideo bestemte vi oss for å lage en video der vi sminker hverandre i blinde!

 

 

Hva syns dere?

-Tiia <3

Må gjøre video!

Hei! Nå skal jeg og christina ha en Må gjøre video sammen! Vi trenger mange forslag, og skal gjøre nesten allle! :) Vi spiller den inn når vi føler vi har nok forslag!SEND INN FORSLAG! SÅ MANGE DERE BARE VIL! 

 

-Tiia og Christina <3

 

Blomstrete kjole #2

Hei! I dag ble Christina med meg hjem... haha. Så ventet vi på sine som kom for ganske så lenge siden. Jeg ble så utrolig inspirert av bildene med kjolen av Christina, så i dag tok vi med stativet og tok enda flere! Ble kjempe fornøyd!
Liker dere bildene?

-Tiia! <3

Blomstrete kjole

Hei! I dag ble Christina med meg hjem siden vi skal på musikken etterpå :) Så jeg sa at hun skulle ta på seg kjole, slik at jeg fikk tatt noen bilder av henne. Her er litt fra det!


Så fikk Christina endelig ta et bilde av meg da... ser dere at reggisen er av? :D

 

-Tiia <3

Hjemme!

Hei! Nå er jeg kommet hjem etter lang skoledag og jobb.... nå skal vi dra igjen hvert øyblikk fordi kjære kusina har bursdag! Så vi skal innom med en gave og sånt. Jeg har ikke tatt noen bilder nå, men skal snart få ta en høst fhotoshoot med Molly! Pelsen hennes passer jo perfekt til høstfargene, så gleder meg til å eksprementere litt med redigeringen også!

//arkivbilde igjen....//

-Tiia <3

Nå skal reguleringen av!

Hei! Nå er det ikke så alt for lenge til jeg skal labbe ned til bussen som jeg skal ta til tannlegen for å endelig få tatt reguleringen av!! Det skal bli godt, men så har jeg hørt at det skal være veldig vondt også :(7


//arkivbilde//

Ønsk meg lykke til!!

-Tiia <3

Svar på spørsmålsrunden

Hei! Nå har jeg svart på spørsmålsrunden!

 

 

 

-Tiia <3

Romvideo!

Hei! I dag har jeg fått nytt rom, og jeg er kjempe fornøyd! Så jeg syns det ble veldig fint, så da laget jeg en video! Slang med badet mitt også!!

  

Hva syns dere?

Tiia! <3

 

HV

Koser mej

Hei! Nå har vi vært her noen timer, og vi skal sove her, siden det er et stykke å kjøre hjem.... Vi har spist krabbe, og jeg har fått bade i bassenget dems, og nå bare slapper jeg av her....

 


Trynet...

 

Jaja, koser meg veldig her! Blogger imorgen når jeg kommer hjem! :)

 

-Tiia

Til Kristiansand!

Hei! Først vil jeg bare si at jeg er kjempe glad! I går hadde jeg 33 lesere! Det er mye for meg siden jeg er ny, og det er en god start!

Nå sitter jeg i bilen på vei til Kristiansand. Vi skal besøke noen venner av oss, og jg har med kamera og pc så jeg skal Blogg i kveld :)

Hva skal dere i kveld? Tiia! <3

Spørsmålsrunde? Eller lignende....

Hei! Tenkte at siden jeg er helt ny med bloggen at jeg kanskje kunne ha noe som spørsmålsrunde, eller romvideo, må gjøre video, hårvideo, tag video etc....? Jeg syns dette hadde vært kjempegøy! Jeg har ikke statistikk på høyere enn 10 til 15 lesere om dagen, men jeg er jo helt ny!! 

 

Så for denne gangen kjører jeg spørsmålsrunde, og jeg svarer i neste uke en gang! Får nok ikke inn så mange, men dette er jo for at dere lesere skal bli bedre kjent med meg, og kanskje for at jeg kan få litt flere lesere?

Spør også hvis du kjenner meg! Jeg blir bare glad!! :D 

Nå skal jeg bort til Christina for å ha kosekveld med hun og moren, så det gleder jeg meg til! 

 

Spør i komentarfeltet!

-Tiia

Gjeste innlegg!

Halla, det er Roselyn! som blogger fra Tiia sin blogg som alltid er koselig!<3
 Så nu kommer det noen bilder!<3


Meg og Tiia!<3

 

Sånn<3 

ROSELYN!<3

 

Nytt design!

Heisann! Skulle bare informere om at hvis det var rotete de siste timene var det fordi jeg satt inn design, Så det er jeg fornøyd med :)

 

-Tiia

Christina sin bursdag i bilder

Hei! Fikk ikke blogget igår, men det går jo fint <3 Jeg skal vise dere noen bilder fra overnattingsbursdagen til christina jeg var i fra fredag til lørdag :) Det var bare jeg og Hanna som ble invitert siden vi er de beste vennene til christina. Alle bildene er tatt med canon eos 450D

 

 
Jajaja <3 Det var veldig hyggelig i bursdagen, så christina ble 12 år <3 

Nå skal jeg bare slappe av, og imorgen skal jeg en tur til Roselyn! Da blir det masse bilder <3

 

-Tiia

Chiller

Hei! Nå blogger jeg fra mobilen, så kan hende det blir noen skrivefeil,,, men uansett, nå slapper jeg av Max med filmen "the notebook" mens Andrea er og trener. Her er litt bilder ;)

Outfit; bukse fra Cubus // singlet fra Bik bok // cardigan fra Bik bok // mobildeksel fra glitter//

Hva skal dere i dag?

Innkjøpene

video:innkjp


haha, god gammel bloggvideo, men jaja :) Er jo ny i dette, så prøver litt av alt. Kløpte bare to ting da :)

Nå skal vi snart spise, og slappe av resten av kvelden!

 

-Tiia

Hos Andrea

Heihei!

Igår tok jeg toget for å besøke min kjære søster i stavanger! Igår var vi og bowlet, så film og bare slappet av. Ferie er deilig!

I dag har jeg og Andrea jogget en tur og så dro vi en tur til Amfi Madla, der jeg handlet en cardigan og høytlivsbuke, skal vise på bilde eller video imorgen eller i kveld :)

 

Overredigert, vet det 

 

Hva gjør dere i høstferien?

Akkurat nå er jeg bortreist i USA, og har Gina som gjesteblogger.

Design av Gina.
hits