Godt nyttår!

Godt nyttår alle sammen! ♥ 
Håper dagen blir kjempefin, og at 2013 blir et kjempefint år! Tiia kommer hjem den 08. Januar, så jeg skal være her litt til. Designet er også ferdig, så håper Tiia liker det. Men vi blogges!


Foto av meg, www.ginack.org.

- Gina, gjesteblogger.

Design under utvikling..

Da er starten på designet lagt inn! Har endel jeg må ordne på, men skal prøve å få det ferdig snart. :-) Hva syntes dere om designet så langt?- Gina, gjesteblogger.

GOD JUL!

God jul alle sammen!
Har vært en dårlig gjesteblogger, I know. Tiia tæner'n på cruise, og jeg fryser her i kalde Norge. MEN DET ER JUL, lykke. Håper alle leserne til Tiia får en kjempefin jul, og koser seg masse! ? 


Husker ikke helt når Tiia kommer hjem igjen (wupsii), men skal prøve å bli ferdig med designet hennes snart! GOD JUL!

Drop in

Hei!

Jo, nå kommer det et innlegg, og jeg ser at Gina ikke har blogget, men jeg fikk endelig tak i litt internett ;) Dagene her er bare herlige, og det er varmere ute enn inne. Det er masse god mat, og dagene blir som regel tilbrakt på stranda.


//canon eos 450D - 18-55mm//

Jeg har nok ikke internett forbindelsen veldig bra, men jeg håper at Gina kan komme bedre tilbake når det blir ferie!

-Tiia

Gjesteblogger!

Hallo alle sammen!
Jeg er da en av de to kule jentene som skal gjesteblogge for Tiia imens hun er i USA! Kan jo starte med å si litt om meg selv (noe jeg ikke er flink på), but here it comes:
Jeg heter Gina og er ei 15 år gammel jente fra Norge (u kidding?!). Prøver desperat å være morsom, skjønner du. Men jo, jeg er glad i å ta bilder, redigere i Photoshop, og er også glad i webdesign og å lage ting. Jeg er helt obsessed i the hunger games trilogien til Suzanne Collins, og er tribute for life. Har også en egen blogg dere kan finne: HER! Og her er da meg:

Og her er ektemannen min:


Så jaaaa! Skal være en kjempekul blogger, æresord. Bloggast, peepz!

- Gina

info

video:info


Som sagt, så reiser jeg til usa i natt! Så vi snakkes folkens!

 

-Tiia <3

Living in a winter wonderland

Hei! I dag sluttet vi gymen tidlig, så vi fikk gå en hel time før! Derfor rakk jeg og ut rett etter skolen og ta bilder før dagslyset forsvant! Jo, det er sikkert noen som lurer, og ja, imorgen natt resier jeg til usa. Jeg har fikset slik at to av venninene mine skal gjesteblogge, de heter Gina og Jenny, og har begge personlige blogger også, i tillegg jobber gina med design til meg!

 

-Tiia <3

 

 

Woah!

Ja, da var danseforestillingen ferdig og jeg er veldig fornøyd! I år hadde vi historien "rockeulven" og jeg har egentlig ikke helt fått med meg hva den handler om i og med at jeg bare danser et av ca 17 nummere. Jeg har dessverre ingen bilder, men jeg kan legge uten de siste mobilbildene mine :))

Hva syns dere? Kjenner du noen som danset i dag?

- Tiia

Bilder med Linn!

Som sagt sov jeg jo hos Linn, så det ble enda flere bilder. Jeg dro hjem ca i tolv tiden, så ryddet jeg og vakset rommet helt fullstendig, siden vi snart reiser, så har jeg skypet litt her og der, vært på senteret for å ha noen ting til danseforestillingen imorgen :) Så imorgen blir det nok et innlegg ca etter 17 for forestillingn varer en stund og sånn :)

i

Så prøvde jeg Linn sin ballkjole da... åå som jeg misunner ho <3

 

-Tiia <3

 

Sleepover <3

Hei! 

I dag har vi hatt Engelsk tentamen, sinnsykt digg å være ferdig med alt av det der! Så nå begynner jeg virkelig å bli klar for USA til onsdag! Etter tentamen ventet jeg i byen til Linn var ferdig, og så dro vi hjem til Linn, og nå skal jeg sove her! Også var jeg helt syyyyykt heldig å få en rettetang av Linn! ååååå, lykkerus! Jeg har ønsket meg det lenge, så jeg ble helt kjempeglad! Takk, Linnimin <3

-Tiia <3

Headere

Hei! Nå har jeg laget og jobbet med en del innbestilte headere, blant annet til Christina og Frida!Hva syns dere om headerne?

 

-Tiia! <3

Skolen!

Hei! Nå er jeg på skolen... Haha! Jeg koser meg jo bare siden det er storefri, så jeg la inn et innlegg nu!

Så snakkes vi! Hadde <3

Romvideo

Hei! Ista fortalte jeg at jeg kommer med en video! Så her er romvideoen!! Jeg må også bare få sagt hvor glad jeg er ! :) Lesertallene har steget veldig den siste uken, tusen takk, jeg elsker dere! :)

 

HVa syns du?

-Tiia! <3

Julefølelse!

Heii! <3

Det er virkelig kaldt ute nå... kom nettopp hjem fra skolen, og nå skal jeg lage meg litt mat!Etterpå kommer det video... så vi snakkes! :o)

 

-Tiia <3

Klar for natta

Hei!
Nå har snøen kommet til Sørlandet, og har endelig lagt seg! I dag var det minusgrader og kjempekaldt!

Joda, imorgen blir det norsk tentamen, og jeg grugleder meg egentlig :) så det blir deilig å bare gå i joggedressen og skrive tekst hele dagen :)

Så nå er jeg så trøtt at sengen står klar for å legge meg

Så må jeg ha med noen av mobilbildene fra den siste tiden da :)

Hva skjer med dere da? Har dere tentamen nå?

Tiia

Julebilder med Sigrunn!

Hei! I natt sov jeg hos Sigrunn, og vi fikk tatt noen julebilder!

  

Hva syns dere?

 

-Tiia! <3

Akkurat nå er jeg bortreist i USA, og har Gina som gjesteblogger.

Design av Gina.
hits